+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

Autoriseret Fiat værksted

Som autoriseret Fiat værksted ved vores certificerede Fiat mekanikere, hvad det drejer sig om, når din Fiat har brug for en kærlig hånd. Vi er Fiat specialister og har bred erfaring inden for reparation og service af Fiat biler.

Vores Fiat mekanikere kender din bil

Som kunde på vores autoriseret Fiat værksted er du altid sikker på, at mekanikeren, der laver din bil, er certificeret fra Fiat. Derfor ved vi præcis, hvad der skal til for, at din bil forbliver i tip top stand. 

Vores certificerede mekanikere sørger altid for, at din bil er opdateret i forhold til Fiats fabrikstandard herunder kampagner og garantirelateret arbejde. Vi bruger altid originale reservedele grundet den højere kvalitet for, at din bil har samme høje kvalitet, som da du købte den.

Videogennemgang af din bil

Når du har din bil på vores værksted for at få den serviceret eller repareret, vil vi skabe gennemsigtighed i udførelsen af det mekaniske arbejde ved at lave en videogennemgang af din bil.

Mekanikeren, der arbejder på din bil, tager dig helt tæt på, så du med egne øjne kan se din Fiat fra en helt ny vinkel samt få ekspertviden om din bils tilstand direkte fra certificeret Fiat mekaniker.

Din Fiat er i trygge hænder hos os

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark