+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

FIAT 500L Wagon: 7 sæder i en 500

Ikonisk design og maksimal alsidighed er hvad du får i FIAT 500L Wagon. Med 7 sæder er 500L Wagon den mest rummelige 500 nogensinde.

500L Wagon har alle 500-familiens træk. Lækkert eksteriør, samme følelse af samhørighed.

500L Wagon er altså det største medlem af 500-familien. Hvis du er på udgik efter en lidt mindre Fiat 500, kan vi tilbyde 500X Urban og 500X City Cross.

Oplev FIAT 500L Wagon hos os.

Interesseret? Send os en besked

Motorvarianter

Vælg mellem følgende motorvarianter til din FIAT 500L Wagon:

  • 1.3 MultiJet diesel 16 V 95 hk
  • 1.6 MultiJet II diesel 16V 120 hk
Sikkerhed

Ingen passer på din familie som 500L-familien. Derfor har vi monteret 6 airbags foran og i siderne.

Sikker kørsel giver ro i sindet, og det får du hvis du vælger at udstyre din 500L Wagon med en automatisk City nødbremse. Takket være lasersensor i front registrerer den afstanden til forhindringer forude ved hastigheder på op til 30 km/t. Den bremser automatisk, hvis det er nødvendigt for at undgå kollision eller – hvis uheldet er ude – mindske følgerne. Med den nye 500L Wagon er du aldrig overladt til dig selv.

Kør med ro i sindet: De allerbedste systemer passer på familiens sikkerhed. Med 500L har du fuld kontrol over kritiske situationer og glatte overflader takket være den elektroniske stabilitetskontrol (ESC). Systemet omfatter ASR/MSR, Hill Holder, ABS, ERM og DST.

Manøvrering

Med 500L får du en flyvende start, selv op ad bakke, takket være Hill Holder, som forhindrer dig i at trille baglæns ved igangsætning på skråninger.

500L giver altid en hjælpende hånd. Derfor er den monteret med DST (Dynamic Steering Torque) systemet, der forbedrer manøvreringen ved aktivt at udløse den rigtige respons fra styretøjet.

ERM (Electronic Roll Mitigation) er et højt avanceret system, der er med til at passe på din sikkerhed ved at genkende situationer, hvor bilen risikerer at vælte, og forhindre det i at ske.

Den rigtige bil til din familie

500L Wagon er den helt rigtige bil til din familie, men frem for alt så er den også rigtig for dig. Fra udformningen af instrumentpanalet til gearstangen og den høje førerposition er alle detaljer desginet til at øge din køreglæde.

Selvom I er rigtig mange der skal med på tur, så er der plads til alle på grund af 500L Wagons 7 sæder. 

 

500L Wagon: Teknologi der samler alle

500L Wagon har plads til 7 personer ombord samtidig med, at du kan holde forbindelsen med omverdenen. Teknologien giver dig nemlig mulighed for at være konstant forbundet hele tiden, foretage og modtage opkald og udveksle beskeder. Derudover kan du frit lytte til din playliste og finde den bedste rute til dit bestemmelsessted uden på noget tidspunkt at tage hænderne af rattet.

Kampagner og tilbud

Se alle vores aktuelle kampagner og find et attraktivt tilbud som passer til dig og dine behov, uanset om du foretrækker at købe eller privatlease din nye bil.

Din FIAT 500L Wagon venter på dig!

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark