+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

FIAT 500X City Cross: Total frihed

SUV´en der er mere end klar til dit næste eventyr. Mød den eksklusive FIAT 500X City Cross, som er spækket med det nyeste udstyr.

City Cross leveres som standard med 16” alufælge, kromdetaljer og nødbremse, adaptiv fartpilot, parkeringssensor og blindvinkel alarm

Udover 500X City Cross kan du også få FIAT 500X i Urban udgaven.

Oplev FIAT 500X City Cross hos os.

Interesseret? Send os en besked

Motorer

500X leveres med en helt ny serie af benzinmotorer, der er kompakte og yderst livlige, men frem for alt er de brændstofeffektive.
Dieselmotorerne er ligeledes blevet opdateret med SCR-teknologien*, der også gør 500X’s Multijet motorer mere brændstofeffektive.
*Teknologi der renser udstødningsgasserne for NOx

Motorvarianter

Vælg mellem følgende motorvarianter til din FIAT 500X City Cross:

  • 1.0 FireFly 120 hk Benzin
  • 1.3 FireFly 150 hk DCT Benzin
  • 1.6 MJT 120 hk Diesel
  • 1.6 MJT 120 hk DCT Diesel
Hjælp til kørslen

Overhold den aktuelle hastighedsgrænse, der aflæses af skiltegenkendelse funktionen med et enkelt klik.

I tilfælde af at du bliver distraheret mens du kører, vil din 500X med vognbaneassistenten med aktiv styring advare dig og øge modstanden i rattet, hvis du uden varsel forlader din vognbane.

Du behøver ikke selv justere din hastighed hele tiden med Adaptiv Fartpilot. Den gør dig i stand til at indstille den ønskede hastighed, hvorefter bilen selv justerer hastigheden i forhold til den forankørende bil.

500X fås med Automatisk nødbremse, der advarer føreren. Via en radar og video sensorer registrerer systemet forskellen i hastigheden mellem 500X og køretøjet foran, hvis den udgør en potentiel kollisionsfare, og føreren ikke reagerer, bremser systemet automatisk for at undgå eller reducere et sammenstød.

I 500X bliver du hjulpet til at registrere trafik i den blinde vinkel, fordi systemet ser efter andre køretøjer i de mest kritiske områder og advarer dig med lamper i sidespejlene, hvis der k0mmer andre trafikanter.

Sikkerhed

Hvor er det lettest at parkere? I eller uden for byen? Med parkeringssensorer for og bag (sensor for er ekstraudstyr på City Cross), der advarer dig om forhindringer, er svaret: Meget let! Overalt!

500X City Cross sikrer dig den allerbedste sikkerhed. Det gælder også ved passiv sikkerhed. 500X City Cross og Urban har seks airbags, så du altid er effektivt beskyttet.

 

500X City Cross: Føl dig tryg på vejen

Nyd dine eventyr med høj sikkerhed.
Med de mest innovative teknologier i din 500X, er du parat til at klare de fleste udfordringer du møder på din tur.

Kampagner og tilbud

Se alle vores aktuelle kampagner og find et attraktivt tilbud som passer til dig og dine behov, uanset om du foretrækker at købe eller privatlease din nye bil.

Din FIAT 500X City Cross venter på dig!

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark