+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

FIAT 500X Urban: SUV’en til byen

En SUV, der er skabt til livet i byen, i dag og i morgen. Det bedste design parret med den mest avancerede teknologi finder du i FIAT 500X Urban.

Der b.la. omfatter fartpilot, vognbaneassistent med aktiv styring, LED-kørelys og baglygter i LED, 5” Uconnect™ touch skærm og bluetooth og et helt nyt TFT 3,5” display i instrumenteringen.

Udover 500X Urban kan du også få FIAT 500X i City Cross udgaven.

Oplev FIAT 500X Urban hos os.

Interesseret? Send os en besked

Motorer

Kompakt og hurtig. 500X har fået et nyt program af benzinmotorer med direkte indsprøjtning, som er mere støjsvage og med en lav vægt, og som samtidig giver frisk acceleration. Og så er de ovenikøbet mere brændstofeffektive end tidligere motorgenerationer.
Dieselmotorerne er ligeledes blevet opdateret med SCR-teknologien*, der også gør 500X’s Multijet motorer mere brændstofeffektive.
*Teknologi der renser udstødningsgasserne for NOx

Motorvarianter

Vælg mellem følgende motorvarianter til din FIAT 500X Urban:

  • 1.0 FireFly 120 hk Benzin
  • 1.6 MJT 120 hk DCT Diesel
  • 1.6 MJT 120 hk Diesel
Hjælp til kørslen

Ved hjælp af et lille kamera monteret i forruden, genkender systemet de vigtigste vejskilte og hastighedsgrænser og viser symbolerne på instrumentpanelet for at hjælpe føreren med at overholde færdselsloven. 

Overhold den aktuelle hastighedsgrænse, der aflæses af skiltegenkendelse funktionen med et enkelt klik. 

Et intelligent system, der advarer dig, hvis du kommer til at skifte vognbane uden at benytte blinklyset. Vognbaneassistenten advarer dig direkte på instrumentpanelet og med aktiv styring øger den modstanden i rattet.

Sikkerhed

Høj sikkerhed er en central del af FIAT 500X Urban. Det gælder også passiv sikkerhed med 6 stk. 2-trins airbags – front, side og vindue.

500X Urban: Med dig hele vejen

I morgenmyldretiden eller i byens lys lørdag aften.
I indre by eller i forstæderne.
Du kan trygt nyde turen uanset din destination, for med de nye innovative sikkerhedssystemer i en 500X Urban har du et højt sikkerhedsniveau.

Kampagner og tilbud

Se alle vores aktuelle kampagner og find et attraktivt tilbud som passer til dig og dine behov, uanset om du foretrækker at købe eller privatlease din nye bil.

Din FIAT 500X Urban venter på dig!

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark