+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

FIAT biler

Er du på udkig efter en ny FIAT? Herunder kan du vores FIAT biler. Du kan altid besøge os i vores moderne bilhus, hvor du kan opleve de mange nye modeller, som vi har stående i vores FIAT udstilling. Hvis du vil vide mere kan du kontakte os via kontaktformularen, og så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Interesseret? Send os en besked

FIAT 500

500 vil atid være 500: det legendariske italienske ikon. Med samme positive karakter som i gamle dage, tilført et ekstra strejf af charme. Vælg mellem den klassiske 500 eller den moderne 500C.

500

Sjov, ikonisk og individuel. Det er en 500. Vælg din egen unikke stil ud fra de uendelige muligheder af farver og interiør.

500C

500C: Slå kalechen ned, solen skinner. Bilen til dig, der vil have det lidt ekstra godt og ikke gå på kompromis med kvalitet.

FIAT Tipo

Meget mere for langt mindre. Det er logikken bag FIAT Tipo. Vælg mellem den smarte 5-dørs eller den praktiske SW. Tipo er det sikre valg i C-segmentet.

Tipo 5D

Når du og din familie skal have lige det ekstra for pengene. FIAT Tipo 5D leverer rendyrket kvalitet hver eneste gang og plads er der rigeligt af.

Tipo SW

Tipo SW: Komfort og rummelighed der giver masser af plads til dig og din familie: En bil, der tænker stort – både på kvalitet og rummelighed.

FIAT Panda

Den lille cool SUV med SUV-stil og samme dristige Panda karakter som altid.

Panda

Original, genial og overraskende: Det er Panda. Bilen, der følger med udviklingen – men altid forbliver tro mod sig selv.

Panda City Cross

Panda City Cross udvider sin horisont og fører dig sikkert gennem tilværelsen med FIAT Panda karakter hele vejen.

FIAT 500X

Hvilken 500X kan du bedst lide? Urban, eller City Cross? Udforsk alle detaljer i den nye 500X, og find den SUV, der passer bedst til netop dine behov.

500X Urban

En SUV, der er skabt til livet i byen, i dag og i morgen. Rummelig med plads til familien og de lange ture. 

500X City Cross

Mød den eksklusive City Cross model som er spækket med det nyeste udstyr og rummer samme plads som Urban.

FIAT 500L

Ikonisk design og maksimal alsidighed. Med 7 sæder er 500L Wagon den mest rummelige 500 nogensinde.

500L Wagon

Selv storesøster har alle 500-familiens træk. Lækkert eksteriør, samme følelse af samhørighed.

Lad os hjælpe dig med at blive godt kørende!

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark