+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

FIAT Panda: En overraskelse

Original, genial og overraskende: Det er Panda.

Bilen, der følger med udviklingen – men altid forbliver tro mod sig selv.

Med køreegenskaber og sikkerhed i høj klasse, kan du glæde dig til at sætte dig bag rettet i din nye FIAT Panda. 

Udover den almindelige FIAT Panda kan du også få FIAT Panda i City Cross udgaven.

Oplev FIAT Panda hos os.

Interesseret? Send os en besked

Motorvarianter

Vælg mellem følgende motorvarianter til din FIAT Panda:

  • 1.2 benzin 69 hk
Manøvrering

Automatisk City nødbremse kommer som standard til din Panda. Det fungerer ved hastigheder på op til 30 km/t, registrerer afstanden til en forhindring eller et andet køretøj forude og kommer til undsætning med en automatisk katastrofeopbremsning.

Med Panda får du en flyvende start, selv op ad bakke, takket være Hill Holder, som letter din igangsætning ved at forhindre bilen i at trille baglæns.

Ubekymret kørsel: Din familie er i sikkerhed. Med Panda har du fuld kontrol over kritiske manøvrer, også på glatte overflader takket være ESC-systemet (Electronic Stability Control), som omfatter ABS, EDB, BAS og Hill Holder. Ydermere er Panda udstyret med dual drive city servostyring der gør det endnu nemmere at manøvre rundt med bilen.

Sikkerhed

Sikkerheden er i top med 6 airbags foran: Pandas airbags er designet til at sikre det højeste niveau af sikkerhed for alle bilens passagerer. De forreste nakkestøtter har piskesmældsbeskyttelse i tilfælde af du bliver ramt bagfra. Og bagsæderne har IsoFix beslag til montering af børnesæde, så selv dine mindste passagerer altid er i sikkerhed. Panda er som en af få i klassen udstyret med 5 seler.

I tilfælde af kollision reagerer Panda sikkert og robust, og det er hele formålet med karosseriet af højstyrkestål, som er modstandsdygtigt over for deformation, idet det kun deformeres på specialdesignede punkter.

Moderne design

Kompakt, alsidig, tro mod sine rødder. I et moderne design men med den samme charmerende personlighed som altid. 

Et smut i byen, en køretur på landet eller en weekendtur: Med Pandas plads og alsidighed har du virkelig alle muligheder.

Panda: Til enhver smag

Der er en Panda for enhver smag. Vælg den, der passer dig bedst. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige.

Kampagner og tilbud

Se alle vores aktuelle kampagner og find et attraktivt tilbud som passer til dig og dine behov, uanset om du foretrækker at købe eller privatlease din nye bil.

Din FIAT Panda venter på dig!

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark