+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

FIAT Tipo SW: 550 liter bagagerum

Dynamisk, moderne og praktisk: En stationcar med bagagerumsplads der er blandt de absolut mest rummelige i klassen, giver hele 550 liter med Magic Cargo Space.

Med mulighed for Uconnect™ HD LIVE med 7” touch skærm og plads og komfort i en klasse for sig selv, gør køreturen endnu mere behagelig for dig og dine passagerer.

Udover FIAT Tipo SW kan du også få FIAT Tipo i 5-dørs-udgaven.

Oplev FIAT Tipo SW hos os.

Interesseret? Send os en besked

Motorvarianter

Vælg mellem følgende motorvarianter til din FIAT Tipo SW:

  • 1.4 benzin 95 hk
  • 1.4 T-JET benzin 120 hk
  • 1.3 Multijet diesel 95 hk
  • 1.6 MultiJet ECO II diesel 120 hk Start&Stop
  • 1.6 MultiJet ECO II diesel 120 hk Start&Stop – DCT
Hjælp til kørslen

Uanset din hastighed bruger systemet til skridsikringsstyring (ASR) bremserne og motorstyringen til at optimere trækkraften i Fiat Tipo Station Wagon, selv på glatte veje.

Med Hill Holder får du en hjælpende hånd ved starter på bakke ved at holde bremsen nede i ca. 2 sekunder, så du kan begynde at køre på en skråning uden at skulle fumle med håndbremsen.

Takket være en omfattende brug af stål med høj styrke og strukturelle klæbemidler har Fiat Tipo Station Wagon et stift letvægtschassis i ét. Det samlede resultat er lavere vægt, førsteklasses køreegenskaber og imponerende styrke ved eventuel kollision.

Med det uafhængige McPherson-ophæng foran og forbundne hjul med lateral dynamisk kontrol bagtil har Fiat Tipo Station Wagon et pålideligt, let og effektivt ophængssystem.
Frekvensafhængige støddæmpere bortfiltrerer belastninger mere effektivt og reducerer karrosserikrængninger ved sving.

Selv de snævreste manøvrer i en Tipo Station Wagon udføres let takket være den rekordlille vendediameter på mindre end 11 meter.

Sikkerhed

Enkelhed og ro i sindet: Fiat Tipo Station Wagon er som standard udstyret med nogle af de mest avancerede sikkerhedssystemer.
6 airbags og ESC med Hill Holder, og den har komplette blokeringsfri bremser (ABS) med elektronisk fordeling af bremsekraft (EBD), tågeforlygter med kurvefunktion (standard fra easy) og dæktrykmålingssystem (TPMS).

Fiat Tipo Station Wagon er udstyret med 6 airbags (front, side og rude), så du får maksimal beskyttelse, uanset hvor du kører hen.

Maksimal aktiv sikkerhed og perfekt kontrol i nødmanøvrer eller på glatte overflader takket være det sofistikerede ESC-stabilitetskontrolsystem. Systemet omfatter skridsikringsstyring og styring af drejningsmoment modstand (ASR/MSR), prædiktiv bremseforstærkning (PBA), stabilitetskontrol (TSC), Hill Holder (HSA), rulledæmpning (ERM) og trækkraftkontrolsystem (TCS).

Tipo Station Wagon leveres med automatisk nødbremse, som er bilens radarsystem, der registrerer potentielle kollisioner og aktiverer bremsesystemet herefter.

Frontradarsystemet (standard på lounge, dog ikke 1.4 95 hk) i Tipo-stationcar registrerer afstanden til bilen foran og kan korrigere den, hvis den er for lille.

Indstil den ønskede tophastighed, hvorefter din Tipo- Station Wagon holder sig under denne hastighed hele vejen til din destination.

Komfort i højsædet

Tipo SW er designet for ultimative komfort for både føreren og passagerene. Med et interiør, der uden problemer kan rumme op til 5 meget høje voksne, som alle får det albuerum, de har brug for. Maksimal bevægelsesfrihed til alle!

Tipo SW: Hele din gaderobe kan være der

550 liter lettilgængelig plads i bagagerummet med lav læssehøjde og ingen kant plus Margic Cargo Space, der maksimerer volumen og fleksibiliteten. For ikke at nævne de nedklappelige splitbagsæder, der giver et helt fladt lastrum på op til 1,80 i længden.

Kampagner og tilbud

Se alle vores aktuelle kampagner og find et attraktivt tilbud som passer til dig og dine behov, uanset om du foretrækker at købe eller privatlease din nye bil.

Din FIAT Tipo SW venter på dig!

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark