+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

FIAT Tipo: Noget til enhver smag

Er du mest til en smart hatchback, en rummelig familiebil eller er frihøjde vigtigt for dig? Fiat Tipo familien giver dig med udvidelsen af Cross-medlemmet nu oceaner af muligheder. 

Med køreegenskaber og sikkerhed i høj klasse, kan du glæde dig til at sætte dig bag rettet i din nye FIAT Tipo. Uanset om det er i den nye Cross eller de velkendte Hatckback og Station Wagon udgaver.

Når du har valgt din favorit Tipo, så kan du også læse om vores finansiering og forsikring muligheder.

Interesseret? Send os en besked

Motorvarianter

Er du mest til diesel? Eller måske mest til benzin? Hvad med en 1,0 eller en 1,6 motor? Der er mange muligheder og med garanti én, der passer perfekt til dit behov. Se alle motorvarianter her.

Bedre teknologi

Vognbaneassistent
Hvis bilen utilsigtet bevæger sig ud af din bane med over km/t, vil systemet give en visuel indikation på instrumentpanelet ledsaget af øget modstand i styretøjet for at føre bilen tilbage inden for vejbanens afgrænsninger.

Skiltegenkendelse med intelligent fartbegræsner
Tipo kan registrere og genkende trafikskilte og vise dem på TFT-instrumentgruppen. Med fartbegrænseren aktiv er det også muligt at tilpasse bilens hastighed til det maksimalt tilladte niveau aflæst af systemet til genkendelse af vejskilte.

Træthedsovervågning
Systemet kan registrere de indledende tegn på træthed ved at holde øje med bilens sideværts bevægelser og vil fortælle føreren, at det er på tide med et hvil. Bilen afgiver et lydsignal og viser en viseul advarsel i instrumentgruppen. 

Automatisk nødbremse
Undgå eller afbød kollision med foregående køretøj, op til 200 km/t, takket være den automatiske nødbremse. Bilen starter med at advare føreren med et lydsignal og en visuel advarsel i instrumentgruppen. Hvis føreren ikke reagerer, bremser systemet bilen for at undgå eller afbøde det potentielle sammenstød (standard for udstyrsvarianten “City Life”).

Parkeringssensor foran
Få ro i sindet uanset hvor du kører og parkerer: Når du manøvrerer ved lav hastighed, risikerer du ikke længere at ramme en anden bil elelr en mur. Ved under 15 km/t registrerer parkeringssensoren forhindringer omkring køretøjet og giver føreren besked om objekter i nærheden (standard på Cross-modellen).

Adaptiv fartpilot
Tipo Cross Adaptive Cruise Control Systen bruger sin frontradar til at opretholde den forudindstillede sikre afstand fra køretøjet foran, der kører hurtigere, mellem 30 km/t og 160 km/t (standard fra udstyrsvarianten “City Life”).

Udstyrsvarianter

Til din Fiat Tipo kan du vælge mellem en lang række udstyrsvarianter. Se dem alle her.

Komfort i højsædet

Tipo er designet for ultimative komfort for både føreren og passagerene. Med et interiør, der uden problemer kan rumme op til 5 meget høje voksne, som alle får det albuerum, de har brug for. Maksimal bevægelsesfrihed til alle!

Tipo: Alle har hver sin plads

Blandt de bedste i klassen med hensyn til komfort. Ikke kun på grund af rummeligheden og komforten, men også på grund af indretning og interiør, hvor du får behagelige siddepladser.

Kampagner og tilbud

Se alle vores aktuelle kampagner og find et attraktivt tilbud som passer til dig og dine behov, uanset om du foretrækker at købe eller privatlease din nye bil.

Din FIAT Tipo venter på dig!

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark