+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

FIAT Tipo: Praktisk hatchback

Du får alt den plads, du har brug for i en praktisk, elegant og kompakt hatchback. Som hatchback har Tipo en af klassens rummeligste kabiner og et bagagerum på hele 440 liter.

Med køreegenskaber og sikkerhed i høj klasse, kan du glæde dig til at sætte dig bag rettet i din nye FIAT Tipo 5-dørs.

Udover den almindelige FIAT Tipo kan du også få FIAT Tipo i SW-udgaven.

Oplev FIAT Tipo 5-dørs hos os.

Interesseret? Send os en besked

Motorvarianter

Vælg mellem følgende motorvarianter til din FIAT Tipo 5-dørs:

  • 1.4 benzin 95 hk
  • 1.4 T-JET benzin 120 hk
  • 1.3 Multijet diesel 95 hk
  • 1.6 MultiJet ECO II diesel 120 hk Start&Stop
  • 1.6 MultiJet ECO II diesel 120 hk Start&Stop – DCT
Hjælp til kørslen

Uanset din hastighed bruger Tipo skridsikringsstyring (ASR), bremserne og motorstyringen til at optimere trækkraften så du har kontrol over bilen, selv på glatte veje.

Med Hill Holder får du hjælp ved starter på bakke. Ved at holde bremsen nede i ca. 2 sekunder, så du kan begynde at køre på en skråning uden at skulle fumle med håndbremsen.

Takket være en omfattende brug af stål med høj styrke og strukturelle klæbemidler har Tipo et stift letvægtschassis i ét. Det samlede resultat er lavere vægt, førsteklasses køreegenskaber og imponerende styrke ved kollision.

Med det uafhængige McPherson-ophæng foran og forbundne hjul med lateral dynamisk kontrol bagtil har Tipo et pålideligt, let og effektivt ophæng.
Frekvensafhængige støddæmpere fjerner belastninger mere effektivt og reducerer karrosserikrængninger ved sving.

Selv de snævreste manøvrer i Tipo 5-dørs udføres let takket være den minimale vendediameter på mindre end 11 meter.

Sikkerhed

Enkelhed og ro i sindet: Tipo er som standard udstyret med nogle af de mest avancerede sikkerhedssystemer. Samt 6 airbags og ESC med Hill Holder, og den har komplette blokeringsfri bremser (ABS) med elektronisk fordeling af bremsekraft (EBD), og dæktrykmålingssystem (TPMS).

Tipo er udstyret med 6 airbags (front, side og rude), så du får maksimal beskyttelse, uanset hvor du tager hen.

Maksimal aktiv sikkerhed og perfekt kontrol over nødmanøvrer eller på glatte overflader takket være det sofistikerede ESC-stabilitetskontrolsystem. Systemet omfatter skridsikringsstyring og styring af drejningsmomentmodstand (ASR/MSR), prædikativ bremseforstærkning (PBA), stabilitetskontrol (TSC), Hill Holder (HSA), rulledæmpning (ERM) og trækkraftkontrolsystem (TCS).

Tipo er udstyret med automatisk nødbremse, som er bilens radarsystem, der registrerer potentielle kollisioner og aktiverer bremsesystemet herefter

Adaptiv fartpilot (standard i Lounge undtaget på 1.4 95 hk) bliver styret af et frontradarsystem der registrerer afstanden til bilen foran og kan korrigere den, hvis den er for lille.

Med fartbegrænser som standard er det muligt at indstille den ønskede tophastighed, hvorefter din Tipo holder sig under hastigheden hele vejen til din destination.

Komfort i højsædet

Tipo 5-dørs er designet for ultimative komfort for både føreren og passagerene. Med et interiør. der uden problemer kan rumme op til 5 meget høje voksne, som alle får det albuerum, de har brug for. Maksimal bevægelsesfrihed til alle! 

Tipo: Alle har hver sin plads

Blandt de bedste i klassen med hensyn til komfort. Ikke kun på grund af rummeligheden og komforten, men også på grund af indretning og interiør, hvor du får behagelige siddepladser. 

Kampagner og tilbud

Se alle vores aktuelle kampagner og find et attraktivt tilbud som passer til dig og dine behov, uanset om du foretrækker at købe eller privatlease din nye bil.

Din FIAT Tipo venter på dig!

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark