+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

FIAT 500 Hybrid: Den ikoniske bybil bliver sjovere

SAMME UDTRYK, NYT INDTRYK. 500 – kør hybrid med stil.

HVORFOR SKIFTE TIL HYBRID? At skifte til mild hybrid giver ikke kun endnu mere køreglæde. Det giver også dig som ejer fordele.

Oplev stilikonet 500 med hybridteknologi her på siden.

Vi har også andre FIAT 500 modeller såsom den topløse 500c og den 100% eldrevne 500e.

Motorvarianter

Både til 500 og 500C får du i hybridmodellen følgende motor:

  • 1.0 70 hk Hybrid Benzin
Ny køreoplevelse

Takket være introduktionen af mild hybridteknologi er den nye FIAT 500 Hybrid ikke bare mere effektiv med de lavere CO2-emissioner under kørsel, men giver også en mere raffineret og afslappende køreoplevelse. Hybridsystemet hjælper med accelerationen og giver en mere jævn og hurtigere motorstart under Start&Stop-fasen.

Ren frihed

Absolut frihed. Kør hvorhen du vil, når du vil. Mild hybrid systemet oplader sig selv og kræver ikke at blive ladet op via et kabel. Systemet genvinder energi, når man kører i frigear eller bremser, hvilket er med til at give en problemfri og sikker kørsel ind og ud af byen samtidig med, at det er økonomisk fordelagtigt.

Et hav af nyheder inde i bilen

Et designprodukt af høj kvalitet med et etisk formål. Nemlig at hjælpe med at løse udfordringen med havforurening. Sæderne i de nye 500 og 500C Hybrid er produceret af Seaqual, en særlig type fiber, som er fremstillet ved at genbruge plast indsamlet fra havets bund.

Mindre udledning gør en stor forskel

Reducer udledningerne med op til 20% i forhold til 1,2 69hk motoren takket være den nye hybridmotor i 500 og 500C. Den er ekstremt brugervenlig samtidig med, at du reducerer dit brændstofforbrug og får endnu større køreglæde. Du skal bare holde øje med displayet for at få den maksimale effekt af FIATS Mild Hybridteknologi og glæd dig over luftforandringen.

Tag kontrollen

Det kræver kun et hurtigt blik på den teknologiske avancerede TFT-skærm i de nye 500 og 500C Mild Hybrid at tjekke, at alt er under kontrol. Selv hybridmotorens batteriniveau.

Priser og udstyr

Den fulde prisliste for Fiat 500 med tilhørende udstyrsliste kan downloades via linket herunder.

Download pris- og udstyrsliste

Kampagner og tilbud

Se alle vores aktuelle kampagner og find et attraktivt tilbud som passer til dig og dine behov, uanset om du foretrækker at købe eller privatlease din nye bil.

Er du interesseret i Fiat 500, så kontakt os via formularen herunder

Din FIAT 500 Hybrid venter på dig!

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark