+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

FIAT 500C: Nyd stjernehimlen 

Med stjernehimlen over dig og Fiat 500C unikke stil omkring dig. Den populære Fiat 500 Cabriolet med kaleche vil vende hoveder, når du suser forbi. 

Kalechen ned og musikken op. Så er du godt kørende. Lad drømmene få frit løb i 500C. 

Udover 500C kan du naturligvis også få FIAT 500 med almindeligt tag, men vi har også en 500e, der er 100% eldrevet.

Motorvarianter

Både til 500 og 500C får du i hybridmodellen følgende motor:

  • 500C 1.0 70 hk Hybrid
Køreoplevelse

Takket være introduktionen af mild hybridteknologi er den nye FIAT 500 Hybrid Launch Edition ikke bare mere effektiv med de lavere CO2-emissioner under kørsel, men giver også en mere raffineret og afslappende køreoplevelse. Hybridsystemet hjælper med accelerationen og giver en mere jævn og hurtigere motorstart under Start&Stop-fasen.

Ren frihed

Absolut frihed. Kør hvorhen du vil, når du vil. Mild hybrid systemet oplader sig selv og kræver ikke at blive ladet op via et kabel. Systemet genvinder energi, når man kører i frigear eller bremser, hvilket er med til at give en problemfri og sikker kørsel ind og ud af byen samtidig med, at det er økonomisk fordelagtigt.

Hjælp til kørslen

Bange for bakker? At starte op af bakke er nemmere med 500C takket være Hill Holder, som gør dit arbejde lettere, da køretøjet forhindres i at bevæge sig baglæns.

Priser og udstyr

Den fulde prisliste for Fiat 500C med tilhørende udstyrsliste kan downloades via linket herunder.

Download pris- og udstyrsliste

Kampagner og tilbud

Se alle vores aktuelle kampagner og find et attraktivt tilbud som passer til dig og dine behov, uanset om du foretrækker at købe eller privatlease din nye bil.

Er du interesseret i Fiat 500C, så kontakt os via formularen herunder

Din FIAT 500C venter på dig!

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark