+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

FIAT Panda Hybrid Launch Edition: Sjov på den ekstra sjove måde

DET ER SÅ NEMT AT SKIFTE TIL HYBRID.

Hybriderne overtager gaderne – Og Panda vil være med. Panda mild hybrid er klar til at overtage gaderne med sit umiskendelige udtryk.

Oplev den smarte Panda Launch Edition med hybridteknologi her på siden. Vi har også Fiat Panda Anniversario i Hybrid-udgave.

Interesseret? Send os en besked

Motorvarianter

I hybridmodellen får du følgende motor:

  • 1.0 70 hk Hybrid
Hybrid til alle

Takket være introduktionen af mild hybridteknologi er den nye FIAT Panda Hybrid Launch Edition ikke bare mere effektiv med de lavere CO2-emissioner under kørsel, men giver også en mere raffineret og afslappende køreoplevelse. Hybridsystemet hjælper med accelerationen og giver en mere jævn og hurtigere motorstart under Start&Stop-fasen.

Kør hvorhen du vil

Absolut frihed. Kør hvorhen du vil, når du vil. Mild hybrid systemet oplader sig selv og kræver ikke at blive ladet op via et kabel. Systemet genvinder energi, når man kører i frigear eller bremser, hvilket er med til at give en problemfri og sikker kørsel ind og ud af byen samtidig med, at det er økonomisk fordelagtigt.

Ændringer skal komme indefra

Til dem, der siger, at man ikke kan ændre noget ved at sidde ned, svarer vi, at det kommer an på det sæde, man sidder på. De innovative Seaqual-sæder er fremstillet af en særlig type fiber, der er fremstillet af genbrugsplast indsamlet på bunden af Middelhavet. 

Der er forandringer i luften

Det har aldrig været nemmere at gøre en forskel. Takket være Pandas nye Mild Hybridmotor kan du nemt reducere udledningerne sammenlignet med nuværende motorer og samtidig spare på brændstofforbruget uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Fyldt med sjov

Panda bliver hybrid uden at miste sin muntre natur. Holderen gør det nemt at placere din smartphone og tilslutte den til Uconnect-mobilradion, der desuden byder på MP3-aspiller, AUX-indgang, USB og Bluetooth. 

Kampagner og tilbud

Se alle vores aktuelle kampagner og find et attraktivt tilbud som passer til dig og dine behov, uanset om du foretrækker at købe eller privatlease din nye bil.

Din FIAT Panda Hybrid venter på dig!

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark