+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

Ny Fiat Panda serie: Frit valg

Er du klar til endnu et år med evig kærlighed?

Opdag det nye Panda modelprogram med Cross, Sport og City Life. Så er der noget til enhver smag.

Bilen, der følger med udviklingen – men altid forbliver tro mod sig selv.

Med køreegenskaber og sikkerhed i høj klasse, kan du glæde dig til at sætte dig bag rettet i din nye FIAT Panda og så endda med hybridteknologi.

Interesseret? Send os en besked

Ydeevne

Til din FIAT Panda får du den velynde 1,0 70HK Hybrid motor med en 5 trins manuel gearkasse.

Udstyrsvarianter

Cross
Panda-serien viser sin mere alsidige attitude. Lad din frihed udtrykke sig med den nye Panda Cross og City Cross: Smart og dristig, altid Panda.

Sport
Født til at være en spiller, altid på udkig efter sjove oplevelser. Den nye Panda Sport er det yngste medlem af familien: fuld af stil og karakter og med ustoppelig gejst.

City Life
En urban aktør med masser af talenter: Træd ind i Panda Life-verdenen og opdag den mest funktionelle, sociale og glade side af denne ikoniske bybil.

Se den fulde udstyrsliste her.

Verden inden for din rækkevidde

APPLE CARPLAY
Tilslut din iPhone til Uconnect™-displayet på 7″, og betjen Apple CarPlay med Siri-stemmekommandoer eller touchskærmen. Trådløs Apple CarPlay er den smartere og sikrere måde at bruge din iPhone på i bilen. Du kan få rutevejledning, foretage opkald, sende og modtage beskeder og lytte til Apple Music, lydbøger eller podcasts, mens du stadig holder fokus på vejen.

CarPlay, iPhone og Siri er registrerede varemærker tilhørende Apple inc.

ANDROID AUTO™
Den nye Panda er også kompatibel med Android Auto™. Så snart din smartphone er forbundet til bilen, viser den brugervenlige grænseflade dine apps på Uconnect™-skærmen på 7″. Du kan administrere din musik og dine kontakter, og takket være Google Maps kan du se kort og tjekke trafiksituationen i realtid direkte fra touchskærmen uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Google, Google Play og Android Auto™ og Waze er varemærker tilhørende Google LLC.

Hvis du vil bruge Android Auto™ på bilens display, skal du bruge et Android Auto-kompatibelt køretøj, en Android-telefon, der kører Android 5.0 eller nyere, og Android Auto-appen.

Utroligt alsidig

HYBRID

Med den hybride 1.0 70 hk-motor, der er tilgængelig i Panda-serien, kan du køre og komme rundt på en langt mere bekvem og økonomisk måde: Ikke alene reducerer den CO₂ -udledningen med op til 30 %, den giver også en bedre kørekomfort. Med Panda-serien er det nemmere at spare penge og passe på miljøet.

*Ifølge NDc2-homologisering vs. tidligere 1.2 benzin

Panda: Til enhver smag

Der er en Panda for enhver smag. Vælg den, der passer dig bedst. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige.

Kampagner og tilbud

Se alle vores aktuelle kampagner og find et attraktivt tilbud som passer til dig og dine behov, uanset om du foretrækker at købe eller privatlease din nye bil.

fiat panda
fiat panda
fiat panda

Din FIAT Panda venter på dig!

Industriskellet 9-13, 2635 Ishøj, Danmark