+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

Om os

På denne side kan du læse lidt om vores tanker bag virksomheden samt hvad vi står for. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores moderne bilhus i Ishøj, hvor de nyeste FIAT modeller altid står klar til at blive præsenteret for dig. Hvis du har spørgsmål til os, kan du kontakte os via kontaktformularen. På gensyn hos FIAT Ishøj – Car Special A/S.

Vi er her for dig

Hos os er du sikret de bedst tænkelige vilkår uanset, om det drejer sig om køb, salg, service, reparation eller rådgivning. Som eksklusiv forhandler har vi stor ekspertise inden for FIAT biler samt et professionelt team af dygtige medarbejdere, der ved, hvad det handler om.

Men fra at have startet det hele som specialværksted, har Car Special i dag udviklet sig til at være totalleverandør inden for bilbranchen. Som kunde tilbydes du den fulde palette af, hvad du måtte forvente i et nutidigt bilhus, og vi bestræber os altid på, at du føler dig velkommen og tilfreds.

Hos FIAT Ishøj – Car Special A/S kan du forvente at få den bedst tænkelige kundeservice uanset om du besøger vores indskrivning for at få serviceret eller repareret din FIAT eller om du besøger vores salgsafdelingen for at købe en ny FIAT bil. Vi ser frem til at byde dig velkommen hos FIAT Ishøj.

Kære læser,

Jeg har en god ven – Martin – som ofte, når han betaler en regning, spøgefuldt bemærker: ”Nå pyt, det er jo ikke så dyrt, hvis det altså er mere værd”.

Jeg tænker tit på, at i den bemærkning ligger der faktisk en stor sandhed; nemlig, at hvis produkt og service lever op til ens forventninger, så har man gjort en god forretning.

Da jeg skulle skrive lidt om os her på forsiden, tænkte jeg, at her var der en god mulighed for at beskrive selve grundideen bag vores koncept ”Det sikre valg”. Nemlig at vi vil levere kvalitet, troværdighed og dynamik til priser ingen kan matche, og dermed lade vores kunder opleve, at de har gjort en god og sikker handel.

Vi ved godt, at der findes andre forhandlere med større, flere og finere forretninger, end vi har. Vi ved også, at nogle forhandlere har muligheder, vi ikke har. Men når man skal levere god service i bilbranchen, gælder det ikke om at være størst og finest. Det gælder om, at den enkelte medarbejder hele tiden bestræber sig på at yde en god og personlig service. I al beskedenhed mener jeg, at vi netop på det område er meget godt rustet med et hold af erfarne medarbejdere, der alle brænder for udfordringen med at udvikle vores firma til et bilhus med førsteklasses service.

Måske skal du til service, måske har bilen fået en skade eller måske er tiden inde til at gøre en god handel på en ny eller brugt bil. Uanset baggrunden for dit besøg er du kommet til os med en række forventninger til os som forhandler og til den service, du ønsker at opleve.

Jeg håber, at vi lever op til dine forventninger, da det er helt afgørende for vores succes som forhandler. Vi hos Car Special vil gøre, hvad vi kan, for at du kan tænke: ”Jeg fik godt nok meget for pengene”. Måske vil du oven i købet overveje at genbruge Martins ord.

Jeg ønsker dig velkommen hos Car Special A/S

Med venlig hilsen,

Michael Skou

Adm. direktør og Indehaver

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos FIAT Ishøj

Industriskellet 9-11, 2635 Ishøj, Danmark